Tilbyder

Støbeforme og opbevaring:

Trykstøbt zink har en lang række fordele, når det drejer sig om trykstøbning af komplicerede tekniske emner. Har du den rigtige støbeform, kan du producere en kontinuerlig emnekvalitet i serier helt op til 500.000 stk., og værktøjet kan oftest garanteres at kunne skyde 500.000 – 1 mil. skud, før der kræves udskiftning af større dele i formen.

Vi kan få fremstillet individuelt tilpassede støbeforme i samarbejde med de bedste værktøjsmagere på Balkan, hvilket vi har gjort de sidste 10 år og således har stor erfaring med.

Vi står for konstruktion af formen ud fra jeres konstruktionsdokumentation og bidrager samtidig med optimering af jeres produkt, eksempelvis i forhold til nødvendigt materialeforbrug. Hvis dialogen startes så tidligt som muligt – dvs. i jeres konstruktionsfase, bidrager vi bedst til at optimere omkostningerne til formen.

Vi opbevarer dine støbeværktøjer i et brandsikkert lagerområde og vedligeholder dem efter den indgåede aftale.

Støberi:

Vores maskinpark og produktion i øvrigt er specialiseret til fremstilling af zinkemner. Vi kan støbe emner med en vægt fra 1 gram op til 2,4 kg.
Det er vigtigt for os og vore kunder, at vi kan levere produkter i den ønskede kvalitet og til en konkurrencedygtig pris. Derfor benytter vi os af fuldautomatiske støbemaskiner. Vores støbeceller er udstyret med robotter og øvrigt automatiseringsudstyr, der sikrer en stabil og ensartet støbeproces samt reducerer produktionsomkostningerne.

Design og støbeoptimering:

Vi ser det altid som en del af vores opgave at bidrage med vores viden og ekspertise til at optimere jeres produkt, hvor det er muligt. Derfor deltager vi gerne allerede i designfasen så tidligt som muligt, så vi sammen kan sikre, at jeres produkt optimeres i forhold til funktion og fremstilling.

Efterbearbejdning af det støbte emne:

Det er et mål for os at støbe så mange detaljer ind i det støbte emne som overhovedet muligt. Skulle det ikke være muligt, råder vi over forskellige in house efterbearbejdningsprocesser, der kan indgå i fremstillingen:
CNC fræse/ bore centre
Fuldautomatisk udstyr for boring og gevindskæring
Tromleafgratning
Emnevask
Manuel slibning
Stansning
Zink giver flot finish og lang holdbarhed:
Zink er det oplagte materiale, når du har særlige krav til et trykstøbt emnes overflade. Vores behandlingsmetoder sikrer – udover flot finish efter præcise tekniske specifikationer – også en større holdbarhed mod bl.a. slid og korrosion.
Vi har mange års erfaring med levering af trykstøbte zinkemner med forskellige overflader, og vi har et tæt samarbejde med førende overfladebehandlere på Balkan, hvilket sikrer den bedst mulige rådgivning og kvalitet til vores kunder.
Med zink er du sikret høj kvalitet. Dette enestående materiale er som skabt til trykstøbning, og der er stort set aldrig behov for efterbehandling
I øjeblikket leverer vi støbte zinkemner med følgende overflader:
Kromatering før lakering (forbehandling)
Blank- og matforkromning
Våd- og pulverlakering
Gravering, lasergravering og serigrafi
Vi automatiserer så vidt muligt efterbearbejdningen for at holde omkostningerne nede og sikre den specificerede kvalitet